PREAMBULUM -- DE NEM NEMZETI HITVALLÁS

Endorphins ("endogenous morphine") in wikipedia
Az endorfinról a wikipédián,( hiszen ez nem egy idegélettani szakblog)


Egy szem endorfin molekulát azért mutathatok / I show here is a molecule (met-enkephalin): 139th REAL TIME


2009. október 7., szerda

24th REAL TIME

Totális karbantartási őrület a közösségi oldalakon. Nem mondom, rájuk is fér, én magam rendszeresen tizedelném az állományt, de hogy egy kicsit kapálgatni kéne, az egészen bizonyos.
(Potyogna az egész porosz kormány, hiszen nyakunkon a Léghajózás Aranykora. Spam, spam...)
Valahol alant a tizedes, aki neki is látott serényen és mind a 160 centijét beleadta, holott őt kellett volna beadni, lehetőleg egy végeérhetetlen Wagner-kurzusra. Vagy ipartanhallgatónak már idejekorán,  kollégiumi ellátásra, messze, a Csendes-óceán végvidékén -- avagy Péntek, ami a forró zuhanyozást illeti, mondjuk novemberben és egyszer talán tavasszal is.
Enyhül az Ősz szorítása is, nincs nedv, nincs kabát -- nekünk már a disznótaknyaddzásból is csak a maradék jut? Követelem a WHO összehívását, azonnal utalják ki a járandóságunkat! (Ott elöl! Engedjék előre a terhes asszonyokat, azt a két köszvényes bácsit és az eszkimó ruatárosokat! Elvégre emberek vagyunk, nem állatok!)
És szól az állatok kara, hömpölyög végig a Rákóczi úton a tiltakozás. Nyomában egy regiment sintér, kaptár, mint a búcsúban. (Körhímtag, hullásvasút, fahalacska pecsázás, ilyenek...)                                                                                                       Mennyi csillag!



Nincsenek megjegyzések: