PREAMBULUM -- DE NEM NEMZETI HITVALLÁS

Endorphins ("endogenous morphine") in wikipedia
Az endorfinról a wikipédián,( hiszen ez nem egy idegélettani szakblog)


Egy szem endorfin molekulát azért mutathatok / I show here is a molecule (met-enkephalin): 139th REAL TIME


2011. április 2., szombat

287th REAL TIME

Ezt bizony a Magyar Nemzetben leltem:


Meghalt a foteljába belehízott férfi
2011.04.01 12:44MNO - WL
Meghalt az a férfi, aki két éven át ült egy fotelban az Egyesült Államokban és annyira belehízott, hogy tűzoltóknak kellett szétvágni a bútort az illető kiszabadításához.

A 43 éves férfi 157 kilót nyomott, amikor a minap kórházba szállították, mert elveszítette eszméletét. Az illető a barátnőjével élt együtt az ohiói Bellaire városában, a nő látta el táplálékkal, mígnem a minap ájultan találta, és kénytelen volt segítséget hívni. A tűzoltók és mentők borzalmas állapottal szembesültek a lakásban – egyikük a mentés után inkább kidobta ruháját, mert az annyira magába szívta a borzalmas bűzt. Más megoldás híján szétvágták a fotelt, amelynek kárpitjába szó szerint belenőtt a férfi bőre, és elszállításához a falon is lyukat kellett vágni. A férfi korábban tevékeny életet élt, ám idővel térdízületeinek állapota annyira romlott, hogy teljesen felhagyott a mozgással.

(MTI)


De egy kis keresgéléssel megtaláltam a forrását is:US43-YEAR-OLD MAN FUSED TO CHAIR FOR 2 YEARS BY URINE AND FECES, DIES
A 43-year-old morbidly obese Ohio man who fused to his chair after sitting in his own urine and feces for two years has died.

According to police, they were called to an apartment on Sunday after the man’s roommates reported he was unresponsive. What police discovered when they got to the apartment was disgusting in every sense of the word:

WTRF reports:

Authorities said he was sitting in his own feces and urine and maggots were visible.
Police were called in to help transfer the man to the hospital.
Authorities said they had to cut a hole in the wall to get the man out of his home.
Shockingly, two other able-bodied people lived there—another man, who had a separate bedroom, and the girlfriend of the man who was stuck in the chair. Officials say the girlfriend served food to him, since he never got up.
Bellaire Code Enforcer Jim Chase says now the tennants have been given orders to clean it or leave it.
One officer said it was the worst thing he ever responded to. And most said the worst part of all was the smell. Ironically the landlord says the man in the chair rented from her before and used to be a vital active person.
WTRF says the man died yesterday.
Ez pedig az iménti cikkben látható tudósítás videója:
Ő személyesen nem látható, csak a lakóhelye és az ominózus fotel.
Immár csak az van hátra, hogy szemügyre vegyük Bellaire-t:


(a kép forrása / source)
 Mit mondjak? Nem soványnak való vidék (és akkor ez még csak az innenső part)...

Nincsenek megjegyzések: