PREAMBULUM -- DE NEM NEMZETI HITVALLÁS

Endorphins ("endogenous morphine") in wikipedia
Az endorfinról a wikipédián,( hiszen ez nem egy idegélettani szakblog)


Egy szem endorfin molekulát azért mutathatok / I show here is a molecule (met-enkephalin): 139th REAL TIME


2009. augusztus 23., vasárnap

2nd REAL TIME

Higgadóban

Miközben a Paráék parádéznak ismétlésben.
Eszembe jut Michael Douglas, ahogy magyar hangjával egyetemben
lezuhan, de még nem ér vizet. Mert csak idáig összeomlás, a többi azért mégiscsak
Hollywood (sztárok végszava búg).
Anyám, miért nem Griffeneket béreltünk? Valami nemzetidegen ármány, egy olyan szép kis
tegyükzsebre, oszt jónapot ?

Ez sajnos nem lesz politikától mentes övezet, békés lelkűeknek ott a másik kis utazásom
agyilag, úgy értem!
Jaj, az se az, átitatott a fertő, a posvány, a liberális csuszpájz. Mi lesz így belőlem, sz*rvagy?

Nyitok harmadikat, Zombik imája, avagy amorf idézetek (ismeretlen karakterekkel lejegyeztem én. ) Abból hogy mi lesz?

Röpke kísérlet: Én porrá? Vérem vízzé? Tetemeim az Úrban! Megjelent a Koporsód! különszáma. A megfejtés: vám peer vám, jutalom a Hullamosóhoz címzett fogadóban,
vérdíj, fogjátok el halva vagy halva. (De a török félreérti, plusz még hátul Bábos Dorka, 150
trizofrén szaggatottság a kagylóban -- hoppá, csak az elmeorvosnak nem elárulni magam!)
De: ismeretlen karakterekhez nem is kell új cucc, megpróbálom fejben tartani és itt visszatérni a valóság rögös (rög a röghöz, kirakom röggel, jöjjön a röglám: "Unatkozom! Kérem a mosómedvémet". Állatvédők kuss! Leszünk mi még zsákmányfalat. ) talajára.

Még a Szentkoronán (rádió, a flrrts. elkerülése végett) azt írta nekem valaki, hogy mit szólok ahhoz, hogy egy unatkozó amerikai valaki kiszámolta: az ember nettó értéke 64$
Így felelék kérdésére: más adatbázisból dolgozunk stop szabad vese cca. millió HUF stop de ellenben krokodilnak egészen pontosan kiszámolható kalóriák stop krokodil+64$ nem = 64
hamburger stop kiszolgálási nehézségek stop Douglas is valami hasonlótól kattogott befelé az óceánba (stop, ezt csak itt írom, ott megálltunk e nemes hüllő öltözködési hiányosságainál.)

Inkomplett fogadalom: Chandlert vissza nem adok, jobb lesz, ha eldugod a sifonérba!

Egyszer régebben sorban álltam egy ...ruházban. -20°C odakinn, nem is éreztem szükségét a finnyáskodásnak. Toporogtam, ahogy mindenki. Hosszabb távon azért aligha bírnám, jöjjön a fagyhalál, jégkoposó, üvegbúra, mecha-nyurgaufó hányadik típusú találkozása... jöjjön a 2000 év, jöjjön ki Óbudára!

(Béla bácsi! Tolja már ide azt a Mosómedvét, de bele ne írja nekem a zárt betűket. Magyar ember umlauttal nem kezd mondatot, hányszor kell meg elmondani?! )

Zenebonát kérek -- és kapok: http://www.radioswissclassic.ch/

Süteményre rendelést felveszek, csak tudnám, mit csinálok a tintás zserbóval. Állj!
Bemószerolom és "finomfalat" jelzettel leadom a Kisfogház portáján.

A smasszerészek kiskátéja

Végy nyolc általánost (egyben vagy szeletben, mindegy is), plajbászt (a nyál majd megjön, köpködni kell csak, uram), Made with Smass eredetiségű babatöpörtyű-passzírozót (otthoni használata illegális!), végül pedig szotyolát dögivel (mert van az a nyál, ami elapad!), s máris kész a leltár. Ettől fogva más is belehal majd. A harmadik évben kedvezményes horgászjegy, később akár egész kerületről is szó lehet! (Csengey D. mgfrdl. sírjában, sajnos már Tamás is, francba! miért mindig mi maradunk életben?) Érkezzen mondat valahonnan... (itt kicsinyég toporzékolok!)
... és érkezik, mindenkit félretaszít, gügyög, bugyborékol, úgy mondja: "Kisanyám, ez már Európa?" Az, toszd meg, csak éppenséggel ez harmadfél évezrede megszűnt. Láthatod, az asztal széléig {közben oda is hangolok belső rádiómon, alias DVD-ROM, pillanat csak} ki mindenki nem jutott. És a táblán is, nézd mi van: "Bizonytalan ideig nyitva, amíg a leltár tart."

A Vizi meg a pályaudvaron van. Sínen, mint (Tóni, te állat!)...

Tisztában vagyok vele, hogy követésem nehézségekbe ütközhet. Bár aki idáig már eljutott, az magától is tudja a folytatást. Kukkolóknak meg toll a fülébe.

Mégis tegyek ide kicsike képeket? Megszavazzátok? Egyenlőség esetén mint házelnök döntök.
Szavazatom nem lehet kétséges, önmagam iránti lojalitásomon komplett pszicho-team dolgozik. Hadd örüljenek, az se egy kiegyensúlyozott populációszelet. Nahát! (itt dobbantottam)
Csakhogy képet és zenét egyszerre nem tudok feltölteni, így aztán visszavonom ügydöntő szavazatom és elrendelem a fatvát. (Kemon vagy Kona, nekem smafu mind.)

Halál a májra! (És lassan megjön az ősz csigákkal és homállyal, ugye, Federico? Mit is mondana rólad egy turul-hurutos hályogkovács ? Megmondom, nem cifrázná: buzi komcsi, ők így intézik el, hiszen hőseik tömlöcben raboskodván eljátszódnak forradalmi hevületükkel. Könyörgöm, valaki oltsa már el, kapjanak nagymagyart, kapjanak zsidó/buzi/cigány/ -- a sort ők legszívesebben sorozatokkal folytatnák -- mindegymilyenmásmintők vért. Valaki szoborba is önthetné -- inkább ne, lelopják az első éjszakán színesfém-tolvajok\színes fémtolvajok\ártatlan csavargók\megélhetési háztartásbeliek --, megmintázhatná ezt a pillanatot, ne má' folyton Churchill bácsi bánja e kiművelt izomész kokardo-borealis-át. Hopp, azért ezt a szép fogalmat hogy megasszondtam. Éljek! Éljek! Ott hátul lelkesebben, mert kiüríttetem a vermet, s mint tudjuk, egy mócveremből akarmi kiszabadulhat. Akármi, bizony ám!)

Szünetet mondunk: a szünet pontosan az ötödik sípszó után következik, amit ötágú síppal kéretik jelezni!
Vanmortájm
Nincsenek megjegyzések: