PREAMBULUM -- DE NEM NEMZETI HITVALLÁS

Endorphins ("endogenous morphine") in wikipedia
Az endorfinról a wikipédián,( hiszen ez nem egy idegélettani szakblog)


Egy szem endorfin molekulát azért mutathatok / I show here is a molecule (met-enkephalin): 139th REAL TIME


2009. augusztus 23., vasárnap

1st REAL TIME

Közösségi kapcsolatok szervezésére szolgáló fórumok és/vagy paranoia

Felcsapnék botcsinálta magánnyomozónak (de persze nem) -- keresve sem találhatnék alkalmasabb tárgy- és személymutatót. Első blikkre: itt egyrészt elillan még az egészséges paranoia is, cserébe kiderül, hogy a magyar -- minden korábbi statisztika ellenére -- valójában egy igazi Bábel-toronyban lubickol. (Érdekesség: a beszélt nyelvek listája determinált, mintha egyebek nem is léteznének, ahogyan a kapcsolat, ismeretség bejegyzés
e is csak balfaszok kreálta kategóriákban lehetséges. Mert hiszen, mit írhatnék oda, ha mondjuk valakit a szülészetről, netán egy temető padjáról vagy éppen a partizán mozgalomból ismerek? Csak úgy összefutottunk? Számba' a nyál, az!)
Ha tévednék, javítsatok ki. Áfás számlát nem adhatok, de lesz nagy mulatság.
Remek szórakozás még: szélsőséges nézetrendszereket nyíltan felvállaló oldalak látogatása, bátrabbaknak: ellenvélemény ugyancsak nyílt felvállalása, két malomban őrlés. Klassz móka!
Nézz meg egy fundamentalistát -- nem, a mentalista egészen más, valahol már fel is soroltam őket. Emlékeztetőül: macska, fodor, bors -- a negyedik majd eszembe jut, akkor vi
sítok.

Fenébe! Lerokkant merevlemezemen maradt minden édes kis csacskaságo
m, talán mégis érdemes weben spájzolni őket. (?)

Ki gondolná, hogy ide teszek egy kis képet?

Tettem már?

Na, a fudamenták. Amelyik nevet, az csak alibizik, nem harap. De amelyik ádázul cionozik -- tessék csak figyelni, bármelyik szó elé könnyedén odalöki, akár a liberálist, mint szitkot --, az bizony sosem mosolyog. Annyi lehet még a tennivalójuk, de annyi! Idejük se marad a bitang nagy magyarság mellett oly' apróságokkal is foglalkozni, mint az anyanyelvük. Minek is az? Nem hinném, hogy az írástudók forradalmára készülődnek, hadonászni meg elég a zászló is.
Zászlórúd. Ehhez hamarosan kieszelek egy kis vérmagyar sutkát. (Lesz benne véraláfutás -- ami ma még nem olimpiai szám, de majd ha Árpádföldön rendezik! --, egy kutya, akit Rasszizmusnak hívnak, s mindig jön is, ha szólítják, keramit és sok-sok zene.) Mutiba:
http://www.youtube.com/watch?v=HmG6jzWhWS4&feature=PlayList&p=58547C412AC6265F&index=5
Én kérnék elnézést az ismeretlen és az ismerős szerzőktől. De nem kell félni, nem rántott hús.

Nincs ki mind a négy kerekem, lehetnék hát Velorex?
Oldalkocsis Pannónia?
Cirkuszi tricikli?
Japáner pótkerékkel?

Esetleg -- lásd: DEEP SPACE TRAVELLER, kedvenc galaktikus útinaplóm, amit folytatni kéne, Woyceh már baromira türelmetlen, Léna pedig elakadt a sérójával. Gagarin szegény meg énekelni vágyik. (És ez az, ami visszatart.)
Na jó, még egy kép, de ez tényleg pindurka lesz.



Nem is hinnéd, olyan pici.
Endor-FINE



















Nincsenek megjegyzések: